Gymdax!

Idag har jag slösat mina surt förvarade slantar på ett gymkort, känner verkligen att det är dags att ta tag i sig själv. Det är lättare än vad man tror att bli helt försoffad.
Nu ska jag varva ned några timmar för att bege mig till drömmarnas palats. Jag kunde inte sova en blund inatt, 40 timmar utan sömn tär verkligen på kropp och knopp! natti natti för mig.

Kommer jag klara mig helskinnad?

Livet, livet livet livet. Värst vad det kan vara besvärtligt i tid och otid. Tänker ofta på om jag kommer att klara av alla mål jag sätter upp för mig själv. Jag har ju klarat det så jävla bra rent ut sagt än så länge, misstag har man ju några i bakhuvudet men det är inte annat än att man får ha lite ångest, sörja en skvätt och gå vidare. Som en god vän till familjen sade till mig igår. Det kvittar hur långt du faller, hur långt ner i smutsen du trampas. Tröttnar du så bara slänger du dig upp som ett sjöodjur ut gyttjan och skakar det av dig och trampar vidare. Observera då att han gjorde det väldigt klart för mig att han menade ett sött odjur, såna som disney brukar visa. Hihi man får väl ta vara på den egenskapen och släng tränga sig fram i livet.

RSS 2.0