Todayens.

Idag dum som jag är valde jag att gå på vänskapsmatchen mellan FC Köpenhamn - Helsingborgs IF "som för övrigt slutade 0-0". Kände verkligen av förkyldningen som jag haft i kroppen i ca 3 veckor nu. Feber,frossa,halsont och huvudvärk valde att träda fram innan första halvlek var avslutad. Hem snabbt som attan och proppade i mig massa piller. Nu så mår jag mycket bättre, så ikväll ska jag ha myskväll med min älskade KOUNEBAENE och hosta vidare.
Såg idag att dom futtiga 15 minuter som jag visade mig i solen resulterade i brända axlar, men "jätte"snygga vita bhband.
Har även fått i mig hyfsat få Kalorier idag, "ca 1300" så det har varit en bra och mysdag trots mitt fuskande, men det måste man tillåta sig ibland. Dock inte allt för ofta!
Mozzarella m gurka, oxkött och beasås.

Simsnööörd!

Jag har mina perioder när jag tycker olika saker är roliga, en av dom sakerna är The Sims. Jag har precis tankat ned the sims från en sida och håller nu på och klurar på hur jag ska få in olika filer varstans. Jag blir snart skogstokig, så jag får väl släppa taget och ge med mig och inse att det inte kommer att funka.
Just nu håller på jag på att rensa min dator, uppd Bios, tvätta fläkten och uppdatera lite saker varstans.
Huvudvärken gör sig påmind så det är ju kanske inte så trevligt, men vad fan det är bara att kämpa på och se glad ut!

Detox!

Har en liten fråga, är det någon av er som känner till en bra Detox? Tänkte passa på att rensa ur kroppen ordentligt nu under min diet. Jag har beställt hem detoxplåster men jag tycker inte riktigt det räcker vill rensa resten också.
Ni kan ju kommentera om ni har några bra tips! hejsvejs.

What a day!

Har varit sjuk i två veckor nu, har både ögoninflamation,halsinfektion,influensa,lock för öronen,feber,huvudvärk, younameit!. Nu har jag äntligen börjat må lite bättre och tar mig upp tidigt på morgonen för att göra mig iordning. Väl allt på plats vid dörren och skall gå upptäcker vi att någon har stulit min pojkväns busskort! Fan vad jag är rosenrasande. Utan sitt busskort kan han ej ta sig till jobb. Så snäll som jag är fick han låna mitt kort, men det resulterade naturligtvis i att jag inte kan ta mig till skolan. Tråkigt, men jobb är ändå vilktigast tycker jag. Får väl ta igen det jag missat nästa termin istället. Så nu blir det ändrade planer, ska lana lite spel på datorn sen går jag nog hem till min mor och solar.
;)

Oh vilken härlig dag!

Har haft en härlig och inte så härlig dag, har gått med huvudvärk hela dagen men den har lugnat ned sig nu tack och lov. Har fått lite gjort här hemma också, blev litta städning i badrummet och köket.
Gjorde en väldigt god grönsaksdrink idag med min älskade "centrifug" Det blev:
3 morötter skalade
1/4 gurka
3 msk citron

supergott och supernyttigt! Det ser kanske inte så trevligt ut, men god är den!
Nu ska jag baka lite nyttigt bröd med råg,saffran och solrosfrön i, så att min kära pojkvän kan få med sig lite gott till jobbet imorgon!
Sen ska jag ta hand om min hud som lyckades bli superbränd efter ca 20 minuter i solen.
Ha det fint alla vänner!

Idag börjar det.

Idag ska jag försöka starta med min egenkomponerade "bantingsmetod". Jag har länge räknat kalorier och har väl försvunnit något kilo men jag har ju upptäckt att trots man håller sig under sitt enerigbehov kan man inte riktigt äta vad som helst. Så nu är det iallafall dags, dagen frukost.
Jag måste be om ursäkt för den urdåliga bilden. Frukosten består iallafall av:
Juice:
2 gröna äpplen
en hel apelsin
1 msk citron
Musli:
A-fil
Torkade blåbär
malda chashewnötter
råg
banan
och massa annat trams
Detta landar väl på ca 350kcal allt som allt.
Nä ni ska jag äta upp min frukost och mina beautypills för att sedan gå bort till min mor, hon bjuder på grillad kyckling idag, vilket inte är helt fel.


RSS 2.0