Hohoooj för myndigheter!

Oh ibland bara älskar jag myndigheter, dom har världens bästa handläggningstider och världens bästa kontakt, och sen när dom har semeter har dom väärldens bästa vikarier. Uff blir väl snart gaaalen.
Snart kommer iallafall världens bästa motti och hämtar mig, ska tillbringa min lugna helg i Ekeby med våra fina vovvsingar!! Dom ska på bröllop någonstans i världen.
Loffe Lejonklo, världens finaste hund.

Idag fyller världens bästa påg 20!

Idag fyller världens bästa Phontus och tocke 20 bast, stor grabb detdär! Det skall firas ordentligt, ska snart hem till honom på ett lidet barnkalas :)
Grattis på födelsedagen!
"hittade en myyycket gammal bild på oss" !

Ekeby!

Idag ska min lilla hjärta hem till Jonstorp och hjälpa sin mamma lite, då passar jag på att dra till mina älskade föräldrar i Ekeby "Vill inte riktigt vara själv just nu". När Acke drar iväg och bättrar på sin solbränna så leker jag hemmafru och lagar mat och plockar undan kläder, men det gör inget så hade jag lätt kunnat leva. Vara hemma med barnen,laga mat, tvätta, städa, diska etc :)
Ser fett mycket fram emot Lack och läder festen jag och massa goa vänner ska på i Augusti! Whiiihii!!

Härlig dag!

Nu är det snart dags för Landskronakarnevalen, har haft en underbart mysig dag med mina älskade systrar och respektive, samt världens finaste systerbarn! Oh det är så härligt med barn, känner min biologiska klocka som tickar i mig.
Viktor är fan coolaste killen i världen! haha
Viktor gungade för första gången i sitt korta liv ! :)

Akutbesök!

Låg inne på akuten hela natten, hände lite saker så att ambulasen fick komma och hämta mig. Snacka om att nattpersonalen på akuten är både krängda och långsamma. Misshandlar en gör dom med ;)

Försäkringskassan och sol!

Fick hem ett brev från försäkringskassan idag, min dumma idiot! Brevet gällde mitt bostadsbidrag som har blivit indraget. Blev skogstokig för en sekund när jag seda insåg att justeja! Jag har ju glömt ansöka på den nya lägenheten haha. Får skylla mig själv att jag öppnar brev tidigt på morgonen! Snart ska jag och CO ner och bada på råå vallar man måste ju passa på i det fina vädret. Vad ni än gör idag, så kom inte dit! Tro mig, mig vill ni INTE se i bikini!


Fotboll och städning.

Sitter nu ensam med världens jävla trötthet här hemma tack vare målaren som ringde kl 7 i morse -_-. FUnderar på om jag skall stoppa något i min mage, "kanske göra gulashsoppa?" och ta en helstädning i lägenheten. A är ju på fotboll så honom får man minsann inte någon som helst hjälp av. Idag kommer jag städa för fullt ös till dansbands musik. M smittade av sig igår haha!

You must be emo

Ironi är det roligaste jag vet.

Vad ska man säga?

Jaha hur fan ska man kommentera denna bil??

Tidig morgon!

Uff idag blev jag verkligen väckt tidigt, uppskattas inte riktigt. Målaren som ska måla om min balkong och klädkammare ville komma direkt, dum som jag är så sa jag såklart ja i nyvaket tillstånd. Fan vad jag önskar att jag skulle satt min mobil på ljudlös inatt :/.
Iallafall igår så blev det mitt första dopp igårkväll med M och min darling på Råbocka, Det var ju inte alls kallt haha. Mötte några uppsnofsade och krängda Stockholmare också, dom fick minsan höra vad jag tyckte om dom. Jävla snobbar!

Hbg@Night.



Guldmynt!

Någon som har en aning om vad detta är för ett speciellt mynt? Det ser inte ut att ha blivit missfärgat eller liknande inte heller rost? Någon som har erfarenhet av såna här saker? "!".

Hamnfestival

Nu har min påg och Davdido börjat förtära lite öl och cider och jag sitter här nykter. Funderar också på att förbli det under denna kvällen och helgen, det är inte så bra att dricka och vara på pissdåligt humör! Usch vilken kass natt och dag jag haft idag, men det skall jag inte älta om nu ska vi le och vara glada.
Min fiiiiiinfiiiina söderööööe!

Drängarna.

Ikväll ska vi se detta bonnebandet på hamnfestivalen i Höganäs.

Chris Medina!

Detta måste vara en av dom finaste låtarna jag hört på länge!
Chris medina - What are words.



Pusher 2 & 3

Har sett pusher 2 & 3 nu med darling ikväll, 2an var rätt bra faktiskt men 3an var förjävla rälig, kunde knappt se den. Ser förjävligt ut när dom styckar kropparna och och hänger upp dom och sedan agerar efteråt som ingenting har hänt! Lägger in trailern på pusher 3 så kan ni få avgöra själva!
Blöööööörk!


Shopping!

Idag blev det en liten snabb shopping på Väla centrum. Införskaffade mig två par jeans och ett par addidas skor. Allt under 1000kr, hur bra är inte jag?
400 spänn på intersport!
Fick ta herrskor för att jag har så JÄVLA stora förtter, strl 41,5 haha mobbat.

Lunch med älsklingen

Blev en lunchbuffet på Asian Garden, det märks verkligen hur mycket min magsäck har krymp de senaste två veckorna, orkade bara halva tallriken med mat. Men det är väl så att ögat orkar mer än magen hehe.
Snart bär det av till Väla.

Mallorca acne

Jag har troligtvis någon släng av en sommar plåga som kallas mallorca akne. Det är skitjobbigt rent ut sagt, jag får massa plitor i hela ansiktet av solen som kliar och är super fula! Vilken pest och pina altså. Med mig är det minsann alltid någonting! Enligt info på nätet så skall det vara något som uppstår av fukt och värme och bara bli värre när man vistas i solen. Men jag kommer absolut inte ge upp, plitor eller ej jag ska fan bli brun!!
Slänger upp en bild på detta underbara fenomen!
(dock inte jag på bilden)

Dagens dag.

Idag har det varit en lugn och skön dag, dock har jag mått illa som sören hela dagen. Blev lite bättre vid halv 6 tiden så jag och min darling stack och solade. 30 spänn för 25 minuter, låg dock bara 15-18 min klarade inte längre, kändes som min kropp började brinna, bra skit detdär! Nu ska babe och jag samt några polare dra ner till gröningen och insupa varsin öl och se på solnedgången. Sånt behöver man göra ibland.

Ny design!

Har en nu fin design som jag är supernöjd med! Tackar http://marinafixar.blogg.se/ för den tjänsten!
Igår var jag på julijuli här i Helsingborg, såg bland annat Björns Band ( min gamla filosofilärare som sjunger ) och Danne Stråhed uppträda. Det är mysigt och nostalgiskt att vara där, minns när jag var yngre så var vi där mycket, bla med mina föräldrar ibland och ibland med någon av mina fosterfamiljer. Träffade min gamla fostermamma igår, alltid lika roligt att träffa henne, hon är så glad och fylld med energi. Stackars henne när jag bodde där säger jag bara haha! Usch vilket problembarn jag har varit.
Har en nu fin design som jag är supernöjd med! Tackar http://marinafixar.blogg.se/ för den tjänsten!
Igår var jag på julijuli här i Helsingborg, såg bland annat Björns Band ( min gamla filosofilärare som sjunger ) och Danne Stråhed uppträda. Det är mysigt och nostalgiskt att vara där, minns när jag var yngre så var vi där mycket, bla med mina föräldrar ibland och ibland med någon av mina fosterfamiljer. Träffade min gamla fostermamma igår, alltid lika roligt att träffa henne, hon är så glad och fylld med energi. Stackars henne när jag bodde där säger jag bara haha! Usch vilket problembarn jag har varit.
Danne Stråhed här:
Björns band här:

Robinsons Fruit Shot!

Dom har någon kampanj på denna "shotten" på netto denna veckan, Jag valde att slå till och fifan va goda dom är. Dom finns i tre olika smaker, Svartvinbär,tropisk och apelsin.
Innehåller ca 47kcal/100g vilket iofs är rätt mycket, men man behöver ju inte dricka hela på en gång och behöver kanske inte heller dricka tio om dagen. Men detta är definitivt ett bra komplement till läsk!
Köp och smaka!

Hif-dif

Matchen slutade 1-1 igår, gott jobbat HIF! Idag ska jag hem till moris för att sola lite, jag tänker fan bränna mig ordentligt så jag känner att jag lever "som om jag inte märker av det redan" Äta lite frukost, få i mig mina beutypills och bara ligga heeela dagen lång på gräsmattan. Senare ikväll blir det "kulijuli" där bland annat björnsband skall uppträda. Det är en trevlig liten folkfest här i Helsingborg vid grytan, varje tisdag i juli månad. Det kommer bli mysigt och nostalgiskt.

Inbrott

Jag vaknade precis av att jag hörde ett jäkla liv på fotbollsplanen utanför mig, jag ställde mig och kolla i fönstret, såg typ 6 knattar som sprang runder och upp mot "bollklubben" där dem började kolla in igenom förnster dörrar och hoppa upp på taket och så lagom suspekt. Så som den goda medborgaren i dagens taskiga Sverige jag är så ringde jag polisen, och ja jävlar vad snabbt dom kom. Såg dock inte om pojkspolingarna "som kan ha varit runt 16-17" blev tagna, men de hoppas jag fanimej!

Mulet och traadigt!

Idag är vädret här i Helsingborg bara FÖÖR tradigt, supermulet och kvavt usch! Jag och min kära pojkvän ska snart ner och sola lite solarium så man får lite färg på sig iallafall, för det har då inte blivit mycket med det. Senare ikväll ska vi bege oss ned till O´learys för att se HIF-Djurgården, antingen blir det 2-0 eller 2-1 till HIF såklart!
Ha en riktigt rälig dag :)
Bild på mig och världens finaste pojkvän när han tog studenten 2010 :)

Vaknade sent som sören idag!

Igår var vi på Jonstorps marknad, som inte var en höjdare måste tilläggas. Väldigt lite folk och inte så bra tryck. Kom väl hem igår natt vi kl 2-3, sov ända fram till klockan halv 3 det har jag fan inte gjort på år och dar!
Sitter just nu hemma hos mamma, funderar på om jag ska äta något, har inte ätit något på 16 timmar och börjar väl bli lite småhungrig. Vet inte riktigt vad jag är sugen på. Några förslag?
Har precis permanentat morsan här hemma också, haha vi får väl se hur det resultatet bli, inget jag gjort tidigare och kommer no aldrig göra det igen, puh vilken tid det tar.
Ha en trevlig fortsatt söndag!
Bjuder på en gammal bild på mig och min mor tagen 2005!

Detox,banting och viktnedgång.

God morgon, eller god middag kanske man skall säga. Provade detoxplåsterna inatt, fyfan va de luktar unk! Luktar som rökad korv eller något, och lukten försvinner inte på ett bra tag, dock blev dom vita plåsterna helt svarta efter natten, så någon funktion har dom väl. Jag har gått ner 1kg sen i måndags, det är inte helt fel faktiskt :)
Nu är det iallafall dags för lite god middag i magen
kyckling med mozzarellasallad, och en fruktdrink bestående av äpple,apelsin,ananas och citron och några beautypills.

Äntligen hemma.

Blev en runda på stan idag med min fina pojkvän, vi gick och fikade med hans bror och en gemensam kompis på ebbas fik här i Helsingborg, dyra men goda! Sen gick mannen till systemet och införskaffade några goa öl som skall förtäras imorgon hemma hos mig innan vi drar till kullamarknaden aka jonstorps marknad. Träffade även min systerdotter idag, hon kände inte igen mig så väl eftersom det var längesen jag såg henne, ca 5 månader sedan kanske. Nu ska jag mysa med en skål nötter och min fina man. Hoppas ni får en skön helg.

Detoxplåster!

Nu har mina detoxplåste kommit, har varit ute lite på google samt på forum och kollat upp lite information om dessa.
Enligt osäkra källor skall dessa plåster påverka blodcirkulationen,huvudvärk,muskel-ledvärk. Vi får väl se upp till bevis när jag använder som inatt. Jag har ju väldigt mycket problem med huvudvärk som kommer och går mellan mina vakna timmar. Men vi får väl hoppas på det bästa!
Sen skulle en annan biverkning vara viktnedgång, ja vi får väl se hur det blir med det!

God och härlig morgon!

Idag är en bra och positiv dag, det känner ja verkligen. Vaknade runt 10:40 efter en härlig dröm. Käka lite frukost just nu och kollar på kanal 10, handlar om att överleva som bergsklättrare eller något liknande. Jag har nämligen en pojkvän som kan ligga en hel jäkla dag och bara kolla på såna program. Haha lucky me...
Vi satsade på en storfrukost idag, så man blir riktigt mätt och go i magen, så man inte blir hungrig efter en timme.
Juice: Hemmapressad
ca 2 skivor ananas
1 hel apelsin
1,5 gröna äppel
1 msk citron.
Oboj "inte så nyttit, får iallafall mjölken i mig"
ägg,ananasskivor, kavring med skinka och gurka
A-fil med värmda jordgubbar och blåbär.
Måste även lägga in en bild på mina nya skor som jag köpte igår, snacka om röda och söta!
Jag är iallafall HELNÖJD med dom!

RSS 2.0